Sverige
Kundkorg:0 items   SEK0.00

Sekretesspolicy

Välkommen till vår webbutik. Vårt mål är att du känner dig så bekväm att använda vår webbplats när du handlar i din lokala köpcentret. När du köper produkt (er) på vår hemsida, vi tar frågan om säkerhet på allvar. Varje gång du skriver ditt kreditkortsnummer, din fakturerings- och leveransuppgifter när du handlar, kommer vi att använda branschstandard Secure Sockets Layer (SSL) teknologi för att hindra att information från att avlyssnas.

Vårt engagemang i Privacy

Din integritet är viktig för oss. För att hålla ditt privatliv säkrare, ger vi detta meddelande som förklarar vår information på Internet och val som du kan göra om hur din information samlas in och används. För att göra detta meddelande lätt att hitta, gör vi det tillgängligt på vår hemsida och överallt där personligt identifierbar information kan begäras.

Den information vi samlar in:

Detta meddelande gäller all information som samlas in eller lämnas in på vår hemsida. På vissa sidor kan du beställa produkter, göra förfrågningar och registrera dig för att ta emot material. De typer av personlig information som samlas in på dessa sidor är namn, adress, e-postadress, telefonnummer, kredit- / betalkort information. På vissa sidor kan du skicka information om andra människor. Till exempel, om du beställer en present på nätet och vill att den skickas direkt till mottagaren, måste du lämna in mottagarens adress. I detta fall, de typer av personlig information som samlas in är namn, adress, telefonnummer.

Hur vi använder information:

Vi använder den information du lämnar om dig själv när du gör en beställning bara för att slutföra beställningen. Vi delar inte denna information med utomstående parter förutom i den utsträckning som behövs för att slutföra beställningen. Vi använder den information du ger oss om någon annan när du gör en beställning bara för att leverera produkten och för att bekräfta leverans. Vi delar inte denna information med utomstående parter förutom i den utsträckning som behövs för att slutföra beställningen. Vi använder icke-identifierande och samlade information för att designa vår webbplats bättre och dela med annonsörer. Till exempel kan vi tala om en annonsör att X antal individer besökte ett visst område på vår hemsida, eller att Y antal män och Z antal kvinnor har fyllt i vårt registreringsformulär, men vi skulle inte avslöja något som kan användas för att identifiera dessa individer. Slutligen, vi aldrig använda eller dela personlig information som lämnas till oss på nätet på andra sätt än de som beskrivs ovan, utan också ge dig en möjlighet att välja bort eller på annat sätt förbjuda sådan annan användning.

Vårt engagemang för datasäkerhet

För att förhindra obehörig åtkomst, underhålla data noggrannhet och säkerställa en korrekt användning av information, har vi infört lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in online.

Hur du kan komma åt eller rätta din information:

Du kan komma att se över all din personliga information som vi samlar in online och upprätthålla genom att skicka en skriftlig begäran till den adress som anges på Info-sidan. Vi använder den här proceduren för att bättre skydda din information. Du kan korrigera faktafel i dina personuppgifter genom att skicka en begäran om att på ett trovärdigt sätt visar fel. För att skydda din integritet och säkerhet, kommer vi också att vidta rimliga åtgärder för att verifiera din identitet innan du får tillgång eller göra korrigeringar.

Hur du kontaktar oss:

Om du har andra frågor eller funderingar kring dessa sekretesspolicy, vänligen skicka ett e-postmeddelande, eller kontakta vår kundtjänst på nätet.

tillbaka
Hem  ::   Sekretess  ::   Frakt & returer  ::   Karta över butiken  
Du har IP-adress: 54.82.56.95